^zpět
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Vítejte v koňském ráji na ranči Kříženci.Historie ranče sahá až do roku 1996,kdy od této doby měnil svou původní tvář. Nynější majitel pan Jan Drábek tu odvedl se svými pomocníky spoustu práce, aby vytvořil úžasné podmínky pro své koňské ušlechtilé kamarády.


Ranch Kříženec
Jan Drábek tel.:603 149 155
farmakrizenec@seznam.cz

American Paint Horse

Western riding RK

VÍTEJTE V KOŇSKÉM RÁJI

Novinky

Kurz přirozené komunikace s Míšou Kunovou

Kurz přirozené komunikace s Míšou Kunovou

7.3.2015

Koně jsou neskutečně inteligentní a vynalézavá stvoření. Od roku 2007 Michaela Kunová aktivně pořádá kurzy přirozené komunikace, na kterých pomáhá lidem a koním v jejich porozumění. Do většiny stájí jezdí pravidelně, pracují na vzájemném pochopení a spolupráci bez stresu a strachu. Naším hlavním cílem je mít spolehlivého, ochotného, koně pro kterého je čas strávený s člověkem příjemným zážitkem, na který je možné se těšit. Když je kůň zábava pro nás, proč bychom nemohli být mi zábavou pro svého koně? Největší inspirací jsou nám sami koně ve výběhu. Při delším pozorování si může člověk všímat gest beze slov, kterými spolu komunikují - jak se chápou a respektují! Práce s koněm je neskutečná škola jemnosti a učí nás být lepšími...  Ve všech ohledech našich životů... 

Individuální - DOPORUČUJI

Cca 1-2 hodiny s Vámi  a Vaším koněm - řešit můžeme cokoliv - práci ze země, průpravu pro práci ve volnosti, učení cirkusových kousků, uvolňovací cviky, průpravu pro jízdy bez uždění/ohlávky na nakrčáku nebo bičíkách....  Vše je jen na domluvě. 

Celodenní - pro skupinu 6 lidí s koňmi a diváky. 

Individuální lekce - podle počtu koní 1-2 koně... 500 Kč, - /lekce /kůň. 

                                                                     3 koně... 400 Kč, - /lekce /kůň. 

                                                                  4-6 koní.... 350 kč, - /lekce /kůň. 

Při kurzu ve vaší stájí navíc proplacení cesty 5 Kč, - /km z Chebu a zpět. Podělí se všichni účastníci kurzu. 

Poplatek za arénku / kruhovku je 50,- kč /kuň. 

                                                   box 100,-kč /kůň. 

PRO DIVÁKY JE KURZ OTEVRENÝ ZDARMA. Prosíme i o rezervaci diváků kvůli kapacitám prostor. Více informací na fb stránkách ranče. 

Copyrigcht © 2013 Boriscom
TOPlist