^zpět
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Vítejte v koňském ráji na ranči Kříženci.Historie ranče sahá až do roku 1996,kdy od této doby měnil svou původní tvář. Nynější majitel pan Jan Drábek tu odvedl se svými pomocníky spoustu práce, aby vytvořil úžasné podmínky pro své koňské ušlechtilé kamarády.


Ranch Kříženec
Jan Drábek tel.:603 149 155
farmakrizenec@seznam.cz

American Paint Horse

Western riding RK

VÍTEJTE V KOŇSKÉM RÁJI

Kurz s Tomem

KURZ S TOMEM ZAJACEM - ROUPOV

 

Neuběhly ani 2 měsíce a opět jsme vyjely upevňovat získané dovednosti z minula a vtlouct do sebe zase nové vědomosti. Někteří naši zástupci – děvčata a jejich parťáci – si huntovali těla a namáhali mozky. Naproti tomu jsem si já udělala takovou malou dovolenou, strávenou na krásné farmě se skvělýma lidma a cpala si břicho neuvěřitelnýma dobrotama......jo, má to něco do sebe :-D Ovšem byly chvíle, kdy jsem se tam cítila bezprizorně a obrazně řečeno mě svrbělo celé tělo touhou si sednout na koně a zkoušet rady Toma a žasnout nad tím, jak to funguje.Bohužel si musím počkat, ale na druhou stranu to bude mnohonásobně vráceno v podobě hříbátka.Moje skvělá holka bude maminkou, bude to letňátko a už se krásně kulatí. Malé odbočení, tak abych pokračovala.....Kurz s Tomem opět bohatě naplnil naše očekávání a i když jsem byla jen na tribuně, i tak jsem si odnesla rady a viděla jsem vše zase z jiného úhlu pohledu než z jezdcova.Člověk si uvědomí, jak velký rozdíl je mezi partnerstvím, o které se snažíme teď a tím, co se člověk naučil během let  v různých stájích nebo i samostudiem a hlavně....jak velké zlozvyky si vytvořil a že je sakra těžké se jich zbavit :)))Ovšem velmi pozitivní a hlavně povzbuzující je, že to funguje a hlavně, že se člověk a kůň spolu nemusí prát a může je ježdění oba bavit.... Nejlépe to vyjádřila jedna z mladších účastnic, když se Tom ptal na dojmy a pocity..... „ ZJISTILA JSEM, ŽE KŮŇ SE DÁ JEZDIT I NOHAMA!“......

A O TOM TO JE                                                                                                                                                       napsala Š.Ž. 

Copyrigcht © 2013 Boriscom
TOPlist